LASERBEHANDELING

Hoe werkt het eigenlijk?

Warmte

Met behulp van lasertherapie worden de haartjes bij de haarwortel aangepakt. Er wordt alleen warmte opgewekt waar een haarwortel zit. De warmte gaat nooit dieper dan het haartje en het haarzakje. Het speciale laserlicht werkt alleen op haarpigmenten en heeft geen effect op andere delen van het lichaam.

Snel & zijdezacht resultaat

Al na één behandeling groeien de haartjes langzamer en vallen ze uiteindelijk uit. Gemiddeld zijn er slechts 6 tot 8 behandelingen nodig voor een gladde, zachte en haarvrije huid. Scheren, harsen of epileren is daarna verleden tijd!

Maatwerk

De beste laserbehandeling voor definitief ontharen is per persoon verschillend en afhankelijk van haarkleur, haardikte, huidtype en het behandelgebied. Effectief ontharen is absoluut maatwerk. Doordat we gebruikmaken van de allernieuwste apparatuur en verschillende methodes is definitief ontharen vaak ook mogelijk voor de getinte tot zeer donkere huid én bij grijze, rode of blonde haren.

Allernieuwste technologie

De Diode laser is uitgerust met een uniek koelsysteem. Mede hierdoor is de behandeling met de Diode laser niet te vergelijken met IPL apparaten. Bewezen is dat laserontharing met de Diode laser behalve minder pijnlijk ook veel effectiever is.

In goede handen

De behandelingen bij Laser4Beauty worden door gediplomeerde professionals uitgevoerd. Wij ontvangen je graag in onze gloednieuwe en comfortabele behandelruimte.

Tevreden klanten
0
Succesvolle behandelingen
0